Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen concrete vacatures.

Er is bij ons echter altijd plek voor excellente en gemotiveerde academici en hbo'ers met een achtergrond in informatica, toegepaste wiskunde, gedragskunde en communicatie & multimediadesign. Ben je een uitblinker en kun je dat aantonen en heb je interesse in wat wij doen en zijn, dan is er misschien een match. Neem dan ook gerust contact met ons voor een kennismaking.

Afstudeeropdrachten

Wij hebben regelmatig stage- c.q. afstudeerplekken beschikbaar voor excellente academici en hbo'ers informatica, toegepaste wiskunde, gedragskunde en communicatie & multimediadesign.

Ben je geïnteresseerd in wat wij doen, ben je een uitstekende student en denk je een steentje bij te kunnen dragen neem dan gerust contact op. Wij bieden interessante leerplekken die bol staan van nieuwe technologie, innovatie en slimme toepassingen en volop ruimte bieden om je te verder te bekwamen en ervaring op te doen in een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn flexibel en altijd in om mee te denken bij het formuleren van een opdracht of stage, die past bij jou interesses en ambities.

Mobidot b.v.|Colosseum 44, 7521 PT Enschede|kvk 71668950|IBAN NL88RABO0180494422|E-mail: info@mobidot.nl
© 2013-2019 - Mobidot B.V.