Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Customer Care Coördinator (0,4 fte)

8 februari 2018

Kom je ons dynamische team versterken bij het realiseren en continu beter maken van onze dienstverlening naar klanten en gebruikers? Wij zoeken een intiatiefrijke, flexibele en klantgerichte Customer Care Coördinator op HBO-niveau, die zelfstandig, in deeltijd, invulling kan geven aan het opzetten en beheren van de gebruikersdomeinen van onze klanten. Je maakt rapportages en data overzichten. Je bent verder het belangrijkste aanspreekpunt voor binnenkomende vragen en problemen van gebruikers over onze apps vanuit helpdesks van onze klanten en partners.

Je bent bekend met customer care processen binnen een software organisatie of wilt dit leren en je hebt zowel gevoel voor mobiliteit en reizigers als voor apps en technologie. Je bent initiatiefrijk en voortvarend en administratief sterk. Kun je verder goed samenwerken, ben je flexibel, communicatief en enthousiast? Heb je een goed analytisch vermogen en ben je in staat nauwkeurig en geordend te werken? Dan is er wellicht een match!

Geïnteresseerd in een flexibel invulbare plek in ons team? Bekijk hier de volledige vacaturetekst.

Veelzijdige Software Developer (0,8 - 1 fte)

14 februari 2018

We zoeken versterking van ons technische team, dat zowel verantwoordelijk is voor onze mobiele applicaties, op iOS en Android, als voor onze dataverwerkingsinfrastructuur. Het team ontwikkelt en beheert eigen analyse software en portals in de backend, in Java en C#, en draagt zorg dat de Postgres databases in een virtuele server farm optimaal functioneren. Bij al deze taken hebben we behoefte aan een veelzijdige frisse geest, die op meerdere borden tegelijk kan schaken, de technologie in de vingers heeft en goede ideeŽn kan en durft aan te dragen om onze bestaande dienstverlening te verbeteren of efficiŽnter te maken. Wij zoeken in den brede naar versterking, en welke plek jij krijgt hangt af van de competenties die je meeneemt.

Je bent een ervaren ontwikkelaar op HBO/WO niveau die op ťťn (en liefst meerdere) van de genoemde platformen aantoonbare ervaring heeft, je vindt het leuk om te werken met grote volumes aan mobiliteitsdata in real-life productieomgevingen, en je hebt gevoel en interesse voor mobiliteit en reisgedrag. Je wilt graag technisch uitgedaagd worden en je bruist van de nieuwe ideeŽn, maar hebt ook oog voor kosten-efficiŽnte implementaties. Dan is er wellicht een match!

Geïnteresseerd in een flexibel invulbare plek in ons team? Bekijk hier de volledige vacaturetekst.

Overige vacatures

Er is bij ons altijd plek voor excellente en gemotiveerde academici en HBO'ers met een achtergrond in informatica, toegepaste wiskunde, gedragskunde en communicatie & multimediadesign. Ben je een uitblinker en kun je dat aantonen en heb je interesse in wat wij doen en zijn, dan is er misschien een match. Neem dan ook gerust contact met ons voor een kennismaking.

Afstudeeropdrachten

Wij hebben regelmatig stage- c.q. afstudeerplekken beschikbaar voor excellente academici en hbo'ers informatica, toegepaste wiskunde, gedragskunde en communicatie & multimediadesign.

Ben je geïnteresseerd in wat wij doen, ben je een uitstekende student en denk je een steentje bij te kunnen dragen neem dan gerust contact op. Wij bieden interessante leerplekken die bol staan van nieuwe technologie, innovatie en slimme toepassingen en volop ruimte bieden om je te verder te bekwamen en ervaring op te doen in een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn flexibel en altijd in om mee te denken bij het formuleren van een opdracht of stage, die past bij jou interesses en ambities.

Mobidot b.v.|Hengelosestraat 511, 7521 AG Enschede|kvk 57127506|IBAN NL88RABO0180494422|E-mail: info@mobidot.nl
© 2013-2018 - Mobidot B.V.