Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Veelzijdige Software Developer (0,8 - 1 fte)

We zoeken versterking van ons technische team, dat zowel verantwoordelijk is voor onze mobiele applicaties, op iOS en Android, als voor onze dataverwerkingsinfrastructuur. Het team ontwikkelt en beheert eigen analyse software en portals in de backend, in Java en C#, en draagt zorg dat de Postgres databases in een virtuele server farm optimaal functioneren. Bij al deze taken hebben we behoefte aan een veelzijdige frisse geest, die op meerdere borden tegelijk kan schaken, de technologie in de vingers heeft en goede ideeŽn kan en durft aan te dragen om onze bestaande dienstverlening te verbeteren of efficiŽnter te maken. Wij zoeken in den brede naar versterking, en welke plek jij krijgt hangt af van de competenties die je meeneemt.

Je bent een ervaren ontwikkelaar op HBO/WO niveau die op ťťn (en liefst meerdere) van de genoemde platformen aantoonbare ervaring heeft, je vindt het leuk om te werken met grote volumes aan mobiliteitsdata in real-life productieomgevingen, en je hebt gevoel en interesse voor mobiliteit en reisgedrag. Je wilt graag technisch uitgedaagd worden en je bruist van de nieuwe ideeŽn, maar hebt ook oog voor kosten-efficiŽnte implementaties. Dan is er wellicht een match!

Geïnteresseerd in een flexibel invulbare plek in ons team? Bekijk hier de volledige vacaturetekst.

Overige vacatures

Er is bij ons altijd plek voor excellente en gemotiveerde academici en HBO'ers met een achtergrond in informatica, toegepaste wiskunde, gedragskunde en communicatie & multimediadesign. Ben je een uitblinker en kun je dat aantonen en heb je interesse in wat wij doen en zijn, dan is er misschien een match. Neem dan ook gerust contact met ons voor een kennismaking.

Afstudeeropdrachten

Wij hebben regelmatig stage- c.q. afstudeerplekken beschikbaar voor excellente academici en hbo'ers informatica, toegepaste wiskunde, gedragskunde en communicatie & multimediadesign.

Ben je geïnteresseerd in wat wij doen, ben je een uitstekende student en denk je een steentje bij te kunnen dragen neem dan gerust contact op. Wij bieden interessante leerplekken die bol staan van nieuwe technologie, innovatie en slimme toepassingen en volop ruimte bieden om je te verder te bekwamen en ervaring op te doen in een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn flexibel en altijd in om mee te denken bij het formuleren van een opdracht of stage, die past bij jou interesses en ambities.

Mobidot b.v.|Colosseum 44, 7521 PT Enschede|kvk 57127506|IBAN NL88RABO0180494422|E-mail: info@mobidot.nl
© 2013-2018 - Mobidot B.V.