Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Customer Care Coördinator

10 februari 2017

Binnen ons team ga je werken aan het realiseren en continu beter maken van onze dienstverlening op het raakvlak van verkeer, apps, ICT en big data. Belangrijk deel van het werk bestaat uit het opzetten en beheren van de gebruikersdomeinen van onze klanten, inclusief het maken van rapportages. Je bent daarnaast aanspreekpunt voor binnenkomende vragen over gebruikers vanuit helpdesks van onze klanten en partners en je ondersteunt onze tweedelijnshelpdesk.

Je bent bekend met klantgericht werken, ICT service management processen en administratie of wilt dit leren en je hebt gevoel voor mobiliteit en reizigers. Kun je verder goed samenwerken, ben je flexibel, communicatief, enthousiast en initiatiefrijk? Heb je een goed analytisch vermogen en ben je in staat nauwkeurig en geordend te werken? Dan is er wellicht een match!

Geïnteresseerd? Bekijk hier de volledige vacaturetekst.

Afstudeeropdrachten

Wij hebben regelmatig stage- c.q. afstudeerplekken beschikbaar voor excellente academici en hbo'ers informatica, toegepaste wiskunde, gedragskunde en communicatie & multimediadesign.

Ben je geïnteresseerd in wat wij doen, ben je een uitstekende student en denk je een steentje bij te kunnen dragen neem dan gerust contact op. Wij bieden interessante leerplekken die bol staan van nieuwe technologie, innovatie en slimme toepassingen en volop ruimte bieden om je te verder te bekwamen en ervaring op te doen in een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn flexibel en altijd in om mee te denken bij het formuleren van een opdracht of stage, die past bij jou interesses en ambities.

Mobidot b.v.|Hengelosestraat 511, 7521 AG Enschede|kvk 57127506|IBAN NL88RABO0180494422|E-mail: info@mobidot.nl
© 2013-2017 - Mobidot B.V.